School Day

  • School Day

 

School starts at 7:40 with morning assembly and 30 min reading session. First lesson starts at 8:30 and ends at 15:00 PM afternoon after 7th period. Lessons are 45 minutes. The breaks are 15, 10 and 5 minutes. Lunch time is 45 minutes.

Reading Period 7:45-8:15 30 min.
1st Break 8:15-8:30 15 min.
1st Period 8:30-9:15 45 min.
2nd Break 9:15-9:20 5 min.
2nd Period 9:20-10:05 45 min.
3rd Break 10:05-10:15 10 min.
3rd Period 10:15-11:00 45 min.
4th Break 11:00-11:05 5 min.
4th Period 11:05-11:50 45 min.
5th Break 11:50-12:00 10 min.
5th Period 12:00-12:45 45 min.
Lunch Break 12:45-13:25 30 min.
6th Period 13:25-14:10 45 min.
6th Break 14:10-14:15 5 min.
7th Period 14:15-15:00 45 min.
Dismissal Time 15:05
%d bloggers like this: